Vi bygger din altan

Ett extra vardagsrum utomhus

Vi har hjälpt till att bygga många altaner i varierade storlekar och det vi märker är att det verkligen blir en uppskattad tillbyggnation till huset. Det är nästan som ett extra vardagsrum utomhus som man på olika sätt kan göra till en härlig plats att koppla av och njuta på. På det sättet blir det en god investering både för er egen trivsel men det ökar också värdet på bostaden för den dagen ni eventuellt vill sälja.

Är det i år ni förverkligar era planer på en härlig altan? Vi har aldrig hört någon som ångrat att de byggt en altan, tvärtom så är det många som undrat varför de väntade så länge. Det kan ju vara så att ni redan har en befintlig altan men som ni behöver riva för att bygga ny, eller om det är delar av den som behöver lagas eller bytas ut så kan vi självklart även göra det.

Bygga altan i hjuvik
Altanbygge

Altaner i olika utföranden

Det finns många alternativ och möjligheter till att bygga en altan som passar ert hus och era önskemål. Förutom att bygga helt ny eller renovera en befintlig så kan man också ibland vilja bygga ut den altan man har. En anledning är om man har en altan utmed en sida av huset men vill att den ska löpa längs fler sidor för förutom att få mer altanyta, men även kunna nyttja mer sol eller skugga.

Förutom det så kan man ha önskemål om att bygga ut en del av altanen och göra en anpassad plats för ett utomhusbad. Finns det behov av att dra ut el till altanen så har vi möjlighet att anlita certifierad elektriker för jobbet. Det här är bara några exempel och ni får gärna kontakta oss med era idéer och funderingar, så ser vi fram emot att hjälpa er förverkliga just ert byggprojekt.

Vi hjälper er med

Planskiss och ritning

När ni bestämt er för att ni vill ha en altan så behöver ni egentligen bara ha en idé och önskemål. Utifrån det tar vi fram en planskiss och ritning så vi sedan kan bygga er drömaltan.

Trappor och räcken

Förutom ett trädäck så hör det ofta till att ha trappa och räcken för att det ska bli en säker plats att vara på. Självklart bygger vi även allt runt omkring så att ni får en komplett altan.

Rådgivning om underhåll

Vårt nordiska klimat innebär fyra årstider med många olika väderförhållanden. Vi hjälper er kring val av virke samt med rådgivning hur ni kan underhålla er altan, så att den håller sig fin länge.

Kontakta oss för en offert