Takrenovering och takbyten

Spara energi med isolering och tätning

När ni är i behov av hjälp med takrenovering och takbyten så kan ni känna er trygga med att anlita oss för jobbet. Det kan i vissa fall handla om att laga eller täta någon läcka, medan det andra gånger krävs ett komplett takbyte. Det är såklart viktigt att ett hustak är tätt så att man inte råkar ut för läckor och fuktskador, som i sin tur snabbt kan leda till mer omfattande problem.

Vad som också bör ha hög prioritet att kontrollera, är isoleringen av taket. Har man bristande isolering så kan man förlora stora mängder energi för uppvärmning och det är väldigt kostsamt och dessutom illa ur ett miljöperspektiv. Med tanke på nutidens energipriser och att vi alla behöver hjälpas åt för miljöns skull, så bör verkligen alla se över att man har tillräckligt bra isolering till sitt tak.

Takrenovering
Takbyte

Vänta inte för länge med takrenovering

Vi rekommenderar även att man inte väntar för länge när man börjar märka eller misstänka att det snart behövs ett takbyte eller takrenovering. Anledningen är dels att ni inte ska gå miste om kostsam uppvärmning, men det handlar också om att förhindra att ni får fuktskador, mögel eller andra problem som kan sprida sig i väggar och innertak.

Då kan ni tillslut istället behöva göra en mer omfattande renovering. En takrenovering kan först kännas som en stor kostnad men det är framför allt en investering som gör att värdet på er bostad ökar, samt att med bra isolering så kan ni spara tusentals kronor per år bara på er energiförbrukning. Ni är varmt välkomna att höra av er till oss gällande ert tak, så kan vi hjälpa er med både akuta mindre åtgärder och kompletta takbyten.

Vi hjälper er med

Tak och material

När man ska göra takbyte så kan det finnas anledning att kolla olika alternativ av material och vi finns till hands för att ta fram lösningar utifrån både miljö, budget och stil på resten av huset.

Rätt isolering

Vi vill belysa hur viktigt det är med rätt och bra isolering till ert hus. Det handlar både om att hålla nere den kostsamma värmeförbrukningen och även för att spara på miljöns resurser.

Garanti och försäkring

Självklart jobbar vi med gällande försäkringar och ni har garanti på att varje uppdrag blir genomfört på ett tryggt och säkert sätt genom hela processen, från planering till färdigt byggprojekt.

Kontakta oss för en offert