Snickeri

Renovering och kreativa uppdrag

Snickeri är företagets grundsten och det är också ett väldigt brett begrepp. Vi har möjlighet att hjälpa er med olika former av renovering i både större och mindre skala. Kanske har ni bott i er bostad länge och det är något daterat som behöver förändras eller renoveras? Eller har ni nyligen skaffat en bostad som ni önskar göra om så att den passar er stil bättre?

Oavsett om man så bor i slott eller koja så kräver alla hem ett visst underhåll och vi har erfarenhet av alla olika former av snickerier. Förutom varierande renoveringar både utomhus och inomhus, så bygger vi även altaner samt utför takbyten. Eftersom vi erbjuder en totalentreprenad så kan vi lösa det mesta även när vårt snickeri behöver kompletteras med andra tjänster för att färdigställa något byggprojekt. Dessa samarbetspartners är företag och hantverkare med mycket kunskap och kompetens.

Snickeri i Hjuvik
Snickeri Hjuvik

Snickeri i form av smarta lösningar

Som vi nämnt så kan ni anlita oss för renoveringar och byggen av olika slag, men vi gör inte bara stora byggen och projekt så som altaner och takrenoveringar. Ni kan också ta vår hjälp till mindre snickerier och byggprojekt som kräver kreativitet i kombination med snickarfärdigheter. Det kan till exempel handla om att skapa smarta lösningar för att nyttja små ytor bättre, eller för att kunna skapa bättre ordning och struktur.

Ett exempel kan vara att snickra en hallmöbel för kläder och skor, eller hyllor och förvaringsanordningar för leksaker och prylar. Det kan även vara att bygga garderobslösningar eller varför inte en våningssäng eller loftsäng, så väl för barn som för en liten studentbostad. Det här är bara några exempel på vad för möjligheter det finns inom snickeri och ni får gärna kontakta oss med era idéer så ska vi se hur vi på bästa sätt kan lösa det.

Vi hjälper er med:

Renovering

Önskar ni förnya eller renovera något som är slitet, daterat eller trasigt? Vi har möjlighet att uppdatera och åtgärda det som behövs och vi gör allt från fasad, tak och olika rum med mera.

Små och stora projekt

Önskar ni förnya eller renovera något som är slitet, daterat eller trasigt? Vi har möjlighet att uppdatera och åtgärda det som behövs och vi gör allt från fasad, tak och olika rum med mera.

Möbler och förvaring

När ni är i behov av någon form av till exempel förvaringsmöbel eller andra smarta anordningar som kan byggas, så har vi kunskap och erfarenhet av att snickra ihop fina och kreativa lösningar.

Kontakta oss för en offert