Vi renoverar ditt kök

Mindre förändring eller totalrenovering

Ett av de områden vi jobbar mycket med är köksrenovering och det kan röra sig om allt från en mindre förändring till en komplett totalrenovering. I planeringsstadiet får man se till vilken budget det finns för genomförandet och sedan får man titta på behov och önskemål. Är det något som är brådskande för att köket ska fungera att använda, eller någon form av åtgärd som måste göras direkt innan det leder till större problem?

Utöver det är det vanligt att man vill förnya och fräscha upp för prestanda och trivsel. Skulle ni exempelvis vara i ett skede där ni planerar att sälja er bostad, så kan det finnas ett värde i att göra vissa åtgärder i köket inför försäljningen. Vad än syftet är och vad ni än önskar göra med just ert kök så har vi mycket erfarenhet av sådana uppdrag. Förutom den praktiska köksrenoveringen så har vi även mycket kunskap om olika material som ni gärna får rådfråga oss om.

Köksrenovering i Hjuvik
Renovering Hjuvik

Köksrenovering från idé till färdigt kök

Vi hjälper er redan från planeringsstadiet och genom hela processen till att ni har ett färdigt kök. Om er renovering kräver andra resurser än vår expertis inom snickeri, så erbjuder vi som vi nämnt tidigare en totalentreprenad. Vid en omfattande köksrenovering kan det exempelvis vara aktuellt att dra om eller byta ut rör för VVS samt åtgärder kring elektriciteten i köket.

Då anlitar vi någon av de samarbetspartners som krävs för jobbet och sköter all kontakt och planering av det. Vi kan försäkra er om att vi bara jobbar tillsammans med behöriga och certifierade hantverkare och företag. För att skapa tillit och förtroende är det också viktigt för oss att värna om våra relationer både gentemot våra kunder och de vi samarbetar med. Vi ser fram emot att hjälpa till med er köksrenovering.

Vi hjälper er med:

Val av material

Vi har erfarenhet av att bygga i olika material och har lärt oss mycket om dess olika egenskaper, fördelar och nackdelar. Rådfråga oss gärna när ni ska välja material till köket.

Smart planlösning

Att göra om ett köks planlösning kan göra stor skillnad för både rummets känsla och ur en praktisk synvinkel. Låt oss kika på vad för möjligheter och smarta lösningar som finns för ert kök.

Kök i din stil

Det är viktigt att ni får ett kök som är skapat och anpassat för er stil och smak. Vad som är modernt spelar ofta mindre roll, vi vill att ni ska få ett kök som ni älskar och trivs med i många års tid.

Kontakta oss för en offert