Vi renoverar ditt badrum

Fräscha upp ett gammalt eller bygga nytt

Har ni tankar på att göra en badrumsrenovering så får ni gärna ta vår hjälp till det. Vare sig ni ska bygga nytt eller rusta upp ett befintligt badrum så finns vi till hands genom hela processen, från idéstadie och planering till färdig badrumsrenovering som ni känner er nöjda med.

Många gånger kan det bli märkbar skillnad genom att fräscha upp med enklare medel men det är också viktigt att kontrollera så att det inte finns brister som i så fall behöver åtgärdas först.

Eftersom det är ett våtrum så behöver man vara noggrann att kontrollera exempelvis rör, tätningar och ytskikt så att det inte finns eller riskerar att uppstå fuktskador. I sådana fall är annars kosmetiska insatser bortkastat arbete, om man inte först tar hand om sådant som orsakar större problem.

Badrumsrenovering i Hjuvik
Badrum Renovering

Badrumsrenovering i din personliga stil

Vi är måna om att er badrumsrenovering blir en trygg och bra investering för ert hem och tack vare att vi erbjuder en totalentreprenad, så har vi möjlighet att anlita proffs inom till exempel VVS eller elektriker när det behövs.

Det här brukar våra kunder uppskatta eftersom de bara behöver ha kontakt med en part, nämligen oss – resten tar vi ansvar för. Förutom att arbetet i sig utförs effektivt och noggrant så är det ju av stor vikt att ni får ett badrum som passar er personliga stil.

Ett sovrum eller vardagsrum kan man med enklare medel renovera och förnya, medan ett kök eller badrum oftast är mer omfattande och mer kostsamma projekt. Därför ser vi till att ni får hjälpa att välja material och inredning som förhoppningsvis känns rätt och bra under en lång tid framöver.

Vi hjälper er med

Materialval

Vi är måna om att ni ska hitta material och inredning som passar er stil och budget, men det kan utöver själva designen även handla om val utifrån exempelvis hållbarhet och miljöaspekter.

Genomtänkta detaljer

Vi har erfarenhet av många slags byggen, renoveringar samt kreativa lösningar och därför kan vi bistå med hjälp och rådgivning även kring exempelvis smart planlösning och andra genomtänkta detaljer.

El och VVS

Vid badrumsrenovering är det ofta man behöver hjälp med exempelvis VVS eller elektriker och då sköter vi kontakter och ansvar för att anlita kunniga och certifierade hantverkare för jobbet.

Kontakta oss för en offert